onsdag den 10. oktober 2012

JEG GJORDE DET!!!

Jeg har fået et problem. Min interesse for retro stof er ved at tage over... jeg tænker på det, når jeg går i seng - og drømmer endda også om det. Mine skatte i det gule skab er efterhånden så dyrebare, at jeg ikke nænner at bruge dem til noget.. og så har vi jo problemet!!!! Hmmm...

I sidste indlæg luftede jeg ideen om at ville gå i gang med projekt 'retro vattæppe' - homemade ala 'Avesjov'. Jeg tænkte og tænkte - typisk mig, istedet for bare at springe ud i det.. og fik fundet 3 betræk frem, som jeg ikke nænner at sy af - eller at sælge for den sags skyld.

Så - det helt optimale må derfor være, netop at lave et tæppe ud af det, som jeg holder allermest af. Så er det da foreviget og kan bruges til noget dejligt - for hele familien. Endnu et plus er, at det passer særdeles fint ind i de turkis/gule/grønne nuancer vi har i vores stue. PERFEKT.

Og her er resultatet - jeg er yderst tilfreds!
/Kathrine.

6 kommentarer:

 1. Wow hvor er det bare fint. Godt du gjorde alvor af det :o)

  Bliver nødt til at høre dig hvor du har købt billedet på væggen. Det er super flot.

  kram Ann

  http://mitskonnekaos.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Det er så flot kathrine!
  Hvad har du brugt som mellemlag?
  Jeg har selv overvejet tanken, men er det til at styre så stort et tæppe i en almindelig symaskine?

  SvarSlet
 3. TAK for søde ord ;)

  Ann: Billedet på væggen er også et af mine yndlings! Det er malet af min gode veninde - og er vores allerførste investering i 'voksenkunst' ;) jeg er MEGET kræsen hvad angår billeder, synes altid grænsen mellem abstrakt og et konkret motiv er svær. Men her er alting bare PERFEKT! Jeg har faktisk et par stykker stående herhjemme, som jeg ikke får plads til. Vil du se dem?


  Maj: Jeg har lagt en sommerdyne imellem og forsøgte mig så bare frem ved symaskinen. Den var liiiidt sur undervejs - dog mest i de inderste baner, hvor der ikke var for godt plads til resten af tæppet omkring symaskinen. Men den kunne sagtens klare det!

  /Kathrine.

  SvarSlet
 4. Uhhh det vil jeg meget gerne, har hun evt. en hjemmeside?

  Og tusind tak for svar ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun findes på facebook - har dog lige født i går, så ved ikke lige hvor tilgængelig hun er. men jeg formidler gerne kontakten!

   Har du en mail jeg kan sende billeder på?

   /Kathrine.

   Slet
  2. Hej igen Kathrie

   jeg sender dig lige en pm på bx ;O)

   Ann

   Slet