torsdag den 27. september 2012

Et STATEMENT - og en lærestreg...

Her gik jeg forventningsfuldt rundt - kunne næsten ikke vente på mine fine, strygbare MÆRKER - bestilt hos minanamnband.se - som nu virkelig kan manifestere min sy-fetisch - med navn!

Og hvad erfarer jeg??? - at ha' valgt en forkert tekstfarve uden at opdage det - FOR POKKER da også!!!!! På en lysbrun baggrund er 'silvergrå' ikke at foretrække, kan jeg så fortælle jer!!!
Jeg er så skuffet - og irriteret over at ha' smidt 300 kr. ud af vinduet. På billedet ligger mærket i lyset fra vinduet - og ser egentlig ganske okay ud. Men så snart der ikke er dagslys forsvinder skriften simpelthen ind i det brune.. ØV !!!!!

Dagens bommert. En irriterende een af slagsen. Det ødelagde helt lysten til at gå i gang med endnu et sy-projekt - det må vente til i morgen!

/Kathrine.

5 kommentarer:

 1. HELT VILDT!!! Især når jeg nu ENDELIG havde bestemt mig for at springe ud i det! Det kan da KUN blive bedre næste gang!

  /Kathrine.

  SvarSlet
 2. Neej øvøvøv Kathrine!
  Gør som mig næste gang. Jeg mener kun de 100 blandede fra scannex kostede 149,-.

  Det er næsten synd at sætte mærker du er ked af på de næste 300 tingdu laver. Selvom du er produktiv kommer det jo til at være det meste af et år, før du er færdig med dem...

  Knus

  SvarSlet
 3. Men for resten synes jeg at de er superfine. Altså navn og look hvis man ser bort fra farvefadæsen :)

  SvarSlet
 4. - ja, øv! Jeg har netop haft dine blandede mærker i tankerne, og tror jeg hopper på den vogn næste gang! Heldigvis bestilte jeg kun 100 stk!! Så måske det kun tager ½ år at få dem brugt?! ;) Jeg er dog blevet lidt mere glad for dem.. så måske det hele går alligevel. - og TAK!

  /kathrine.

  SvarSlet