fredag den 22. marts 2013

Forårsfornemmelser...

JA - jeg indrømmer, at når jeg kigger ud af vinduet, så er der ikke meget forår at spore. Men derfor må man godt drømme!!!! Og jeg drømmer... mod fuglekvidr, lyse morgener hvor man med tiden kan gå udenfor iført en sommerjakke.. og så duften!!! Uhmm. .. elsker det. Det er den bedste tid på året! Næsten...

Jeg faldt over noget stof jeg for lææænge siden har købt på den LÆKRE hjemmeside - FABRIC REHAB . Ja - titlen alene siger jo alt om mit sind!!! De har simpelthen det smukkeste stof - i god kvalitet.
Tilbage til stoffet jeg købte for min. 2 år siden. Jeg har aldrig kunnet regne ud, hvad det skulle bruges til. Men NU - nu bliver det til en dejlig forårstop til min skønne niece, hvis lillesøster snart skal døbes - jubiii.. Når jeg står og kigger ind i mit gule skab, får jeg lige pludselig så mange ideer, at de nærmest snubler over hinanden. Så der hives stof ud - og jeg finder mønstre frem, jeg aldrig har nået at lege med - eller hvor resultatet bare ikke lige blev, som jeg drømte om. For jeg elsker farver. og at de kan sættes sammen på så mange måder er simpelthen vane dannende - og nærmest en tvang for min hjerne. Så... jeg fik hevet stof ud, og klippet, så der ligger en bunke så stor foran mig. Men hvor er det lækkert, når det bare er lige til at gå til. Frem med symaskinen - og igang.

Dog er Bernina'en ikke helt enig for tiden. Når jeg vil sy lækre ligeud sting - bliver de for det første syet med meeeeget stram tråd - og de bliver skæve. Ikke fedt, når man syr til andre, synes jeg!!! Jeg har trådet om, renset... men kan ikke finde ud af, hvad der er galt. Så.. den må vist til doktor een af dagene. Jeg HÅBER håber på, at en lillebitte tilretning kan løse problemet!

Men her er de 3 første ting ihvertfald færdige. Tøj til niecen og en kjole på bestilling, der har ligget i bunken lidt for længe. Ups.


Nu til dagens program - vasketøj og rengøring. Suk. Godt det er fredag!!!

/Kathrine.

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt sikker på at foråret kommer i næste uge :) Og man kan da ikke andet end at blive i forårshumør af de friske farver. Hvor er det nogle fine ting! De skal nok sprede glæde :) God fredag herfra :) Mvh Hanne

    SvarSlet
  2. Super lækre farver - hvis ikke foråret vil komme til os, så må vi jo komme til det med en masse lækre farver :)

    SvarSlet