onsdag den 27. marts 2013

In the making......

Jeg er gået helt i dvale. Kigger i skabet - og finder flere ting frem, der skal syes. PUHA. Stresser jo nærmest mig selv, men hvor ER der bare meget der gerne vil ud!!

Jeg er for længst færdig med min egen version af 'Sleebee' posen til lille Alfred. Har bare aldrig fået taget billeder af den, selvom jeg er forfærdelig stolt af mig selv!!!
Her er dog et billede af fronten, hvor jeg endelig er blevet tilfreds med mit motiv:


Jeg har fået syet endnu en nederdel til min niece i de skønneste koral farver - blusen er undervejs.
Vi skal til barnedåb på søndag, og havde egentlig tænkt noget helt særligt neon agtigt til mine drenge, ligesom jeg selv printede på skjorter til Alfreds barnedåb. Så jeg indviede drengene i, at nu gik turen til H&M for at finde lidt nyt tøj - måske en t-shirt og en kasket. MEN... børnene havde jo ikke samme stil som jeg :( For pokker. Jeg kunne ha' banket mig selv oveni hovedet mere end een gang, mens vi var i den butik. De faldt for t-shirts med print - og jeans med dinosaurer på.... Og gerne de SAMME bukser.
Jeg har det generelt svært med, at søskende er ens klædt. Synes jo for det første, at mine børn har vidt forskellige personligheder, og har ikke lyst til at presse ned over hovedet på dem, at andre skal kunne se, at de er søskende. MEN... 'store' Oskar på 4 ( som pt SKÆLDER mig ud, når jeg kalder ham 'lille skat', 'lille ven', 'lille mus... e.l. !!!!) vil bare gerne ha' det samme som storebror på 6 år. Så jeg måtte gi' mig. Købe cowboybukser og t-shirts - og såmænd også en kasket til den store dag. Men mit hjerte gør ondt. Billedet af mit eget kreerede sæt smuldrer.... Øv.
Men - på den anden side giver det mig lidt plads til at nå alle mulige andre ting. Måske en god ting, med alle de syge børn vi har herhjemme på skift :( Er I andre mon også ramt??? Vi vil ha' forår... NU!

Ihvertfald bliver man i godt humør af at kigge på disse LÆKRE sager i mit skab... JEG gør ihvertfald!!Lille Bella skal somsagt døbes på søndag. Derfor gik jeg i gang med et sæt juniorsengetøj til hende. Desuden laver jeg en homemade sættekasse og har købt 2 dejlige bøger. Så har jeg set det dejligste lille etui til Pixi bøger hos MAJ .. Bare en helt vildt sød idé synes jeg. Den må forsøges herhjemme.

Jeg har længe haft øjnene på dette stof:


Ved vejs ende så det sådan ud:

 Så.. nu mangler bare resten.

I de kommede dage får vi besøg af gode venner, skal på påskeægsjagt hos mormor og så den kommende dejlige dåb. Sikke en dejlig ferie.

Go' påske til jer alle!!

/Kathrine.

1 kommentar:

 1. Ih jeg kan godt sige dig Kathrine.
  Jeg stresser også mig selv i disse dage. Jeg har ENDELIG fået min symaskine hjem, og for søren, hvor er der meget der burde sys. Men så også bare så meget andet, der skal ordnes...
  Det er noget skidt med børn der selv har en mening... Sådan er dét!
  Men så er det dejligt at du har frie hænder med dåbsgaven. SÅ fint!
  Og tak fordi du linker :). Sådan en pixi-sag er et hit!
  God påske til jer :).

  SvarSlet