torsdag den 8. januar 2015

Juniorsengetøj...

Der er simpelthen SÅ meget stof i mit skab. Alt for meget. Jeg sælger på trendsales, men det er bare somom der ikke tyndes ud i bunken!

Så. Nu skal der ske noget. Jeg syer efterhånden primært i jersey - må bare sige, at min overlocker og strækstof er ret gode venner. Og der er endnu et plus - det krøller ikke, og skal ikke stryges... Det er hagen ved bomuldstøj til børn, synes jeg !!

I første omgang havde jeg et projekt med min niece, som efterhånden er ved at vokse fra 'Hello Kitty' stilen... det er hendes mor glad for!!!! Så nu er tiden inde til noget 'storepige' sengetøj. Vi havde luret lidt på fotoprintet fra Stof og Stil, som minder rigtig meget om 'By Nord' sengetøjet. Hun fik penge med af sin mor til at kunne købe ind til 1 sæt sengetøj og 2 puder. Valget faldt på pindsvine print, hesteprint og rådyr. Sammensam med lys lilla og petroleumsfarvet lagenlærred ser det nu sådan her ud:Hun bliver godt sovende, det er jeg sikker på.


I Stof og Stil fandt vi ligeledes mønster på en smuk kjole, som blev til denne:


Den var SUPER nem at sy  - og Sofie er meget tilfreds.

Til lillesøster Signe, som fylder 2 år, har jeg syet et sengesæt. For en pige, som ELSKER kager, må da ha' det her...


Og for at tynde lidt ud i skabet, har jeg syet dette, af et gammelt dynebetræk og lidt ternet bomuld:

Iøvrigt til salg for 225 kr.

/Kathrine.

2 kommentarer:

  1. Jeg syer også primært kun i jersey efterhånden, det er da super lækkert og markedet er jo enormt! Nå men mit stoflager trænger også til slankekur, men hvad nytter det når jeg så i går uuuuups kom hjem med 7m ny jersey...... Damn it

    SvarSlet
  2. Ja, markedet er enormt og fristelserne store!!! Det er jo netop ikke længere nogen besparelse at sy det selv, når man køber så meget!!!! Uhh.. hvor shoppede du jersey?? Jeg er simpelthen så fristet til engang at købe ind i dyre domme på stofdepotet.dk - der er de fedeste varer - men som jeg jo bare aldrig får brugt.

    /Kathrine.

    SvarSlet