fredag den 16. januar 2015

* Jersey love *

- og her er der altså ikke tale om koen....!!!

Jeg fik en overlocker af min svigermor for 2 år siden. Den er blevet en rigtig god ven!! Førhen bandede og svovlede jeg over hvordan min symaskine og jersey bare ikke rigtig svingede sammen... Men jeg skal da lige love for, at for overlockeren er der bare ingen problemer! Den drøner afsted - og laver pæne afslutninger, som jeg er stolt af.

Derfor er lageret også vokset liiiidt for hurtigt - men jeg har det bare bedst med at der er lidt at vælge imellem. Går helt død indeni, hvis der ikke er forskellige farver foran mine øjne. Isoli er bestemt heller ikke at kimse af... lækkert stof til børnetøj!

Her er et lille udpluk af hvad jeg har syet i 2014 - bestemt ikke alt jeg har fået vist jer!!!

Model 'Vigga' fra Stof 2000. Str. 122.



Model ' ' fra Stof 2000. Str. 128.




Model 'Mak' fra Stof 2000. Str. 92.


'Sweatbukser' fra Stof og Stil. Str. 128.

Endnu en Vigga - med indsat rib i livet. Str. 128.

Et par 'Chris' bukser - efter mønster fra Stof 2000. Et par, som sønnike på 6 år IKKE kan li' !!!

Sweatbukser efter mønster fra Stof og Stil. Str. 134.

Det var lidt om mine seneste jersey eventyr. Håber at jeg snart har langt mere at vise... for der er somsagt en del at sy af, i skabet!!

Dejlig fredag aften til jer derude.

/Kathrine.

3 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor har du fået syet meget!!! Jeg er også vild med jersey og kan ikke få nok af alle de muligheder jeg har med stoffet, både til min egen og børnenes garderobe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er gledet en del gennem maskin parken :) Jeg går og stadig og drømmer om at sy til mig selv, men endnu er det ikke blevet til noget. MÅ altså snart igang!!!

   /Kathrine.

   Slet
  2. Ja det er nu ingen sag!!!

   Slet