torsdag den 7. februar 2013

Tvivlsom hjælp på 'kontoret'....

- af ham her !!!!!
Hmmmm... det var ikke nødvendigvis en god ting!! Han havde gang i ALT.. nåle, papir, stof, knapper .. han havde en fest og jeg forsøgte at holde hovedet koldt, fordi jeg har en masse projekter i gang - som bare skal vinges af !! Og så kan en baby jo ikke være i vejen, vel ?? :)

Jeg fandt noget tøj, som jeg for længst har købt til mine nye niecer, og der skulle selvfølgelig matchende bukser til. Jeg er fuldstændig vild med måden Ziesta's børnetøj er designet på - og har længe tænkt over, at en del af det lækre består af, at alle bukser er kantet med rib - foroven og forneden. Det prøvede jeg af - og jeg må sige, at det til babybukser bare er helt fantastisk - og nemt!! Så....
Det blev til:

Naturligvis falder der også lidt af til største niecen på 5 år! Jeg har haft min første date med jersey - der skulle kantes med rib.. jeg har spurgt mig omkring inde på babyxplore.dk - efter vejledning - og desuden hvad forskellen på rib og ribroleau er.... ?!?! - jeg tror stadig ikke rigtigt, at jeg har fattet pointen. MEN.. jeg forsøgte mig - og jeg er helt oppe at køre over, at det faktisk slet ikke var svært!! Fik vist bukket forkert omkring, da jeg startede på vrangen, men nu ved jeg hvad jeg skal gøre næste gang.

Ta daaaaa:

Jeg er tilfreds !!!

Ha' en dejlig dag derude;)

/Kathrine.

5 kommentarer:

 1. Sikke da nogle lækre ting du har kreeret. Og din premiere med jersey er da gået ret godt. Jeg er helt vild med det gule jersey med elefanterne. Må jeg spørge hvor du har købt det?
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må lige kommentere din lille hjælper også. Hvor er han nuser, og ja man skal godt nok holde hovedet kold. Jeg kan gå helt i panik hvis de får fat i mønsteret, for vupti så er det revet i stykker. Men det ser virkelig ud til at han har en fest :-)

   Slet
  2. Hej Line!

   TAK for dine søde ord! - det gule jersey er købt i Stof og Stil for 2 år siden.. faldt pladask for den stærke gule farve - og så med lilla til - mums!!!

   og hjælperen - han er sød, men man skal godt nok være hurtig indimellem!!

   /kathrine.

   Slet
 2. Svar
  1. He is cute - but very fast, too.... He was having the time og his life - fabrics, buttons, paper... the sounds and touch of these things were amazing :)

   /kathrine.

   Slet