mandag den 4. februar 2013

Faster IGEN !!

Jamen altså. Hvor er jeg heldig!!! Søndag d. 27. januar fødte min svigerinde en fantastisk lille pige - hvilket gav mig endnu en faster titel på kontoen.

Det forpligter... og jeg måtte i gang igen...

Sengetøj i første omgang, og så har jeg gang i en retro slange - der dog drillede mig lidt. 2 poser bamsevat var ikke nok - måske fordi der var så meget fint stof i skabet, der liiige passede ind i farve skalaen - og så kom der pludselig 15 stykker stof på slangen, istedet for de 'anbefalede' 12 - ups!! men sådan går det, når man er godt i gang!!!


I bunken af 'gamle' bestillinger - der bare ikke syr sig selv !!!!!! - lå et par sedler på kjoler til mine kollegers døtre.

Så - en mørk aften, med manden ude af huset, blev de til:

Model 'Emma' - str. 104 i bedste retrostil.Model 'Emma' - str. 152, men med 'storepige' ærmer i rib- som jeg freestylede mig frem til, fordi jeg havde set dem i 'Alma' kjolen fra Stof 2000.
Det er første gang jeg prøver det!!! - og er faktisk vældig tilfreds med resultatet :)Retro slangen vises snart frem - og i dag ligger en bunke stof klar til syning - bl.a. skal jeg forsøge mig frem med disse ... Danamadeit.com - de er SÅ fede - og har været i mine tanker siden sidste forår. Nåede bare aldrig så langt.... Kender I det?

Ha' en dejlig aften!

/Kathrine.

4 kommentarer:

 1. These are brilliant! Well done! :) x

  SvarSlet
 2. Så fine kjoler!
  Jeg er vild med ribærmet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! - og ja, det er jeg også! Det giver et helt andet udtryk - ikke så 'tutte nuttet' - det kan jeg enormt godt li'!

   /kathrine.

   Slet