mandag den 7. januar 2013

GODT NYTÅR!!!!

Hej med jer, derude.

HOLD da op, hvor har der været stille herinde på min blog. Men jeg har levet i det skønneste december kaos af sin art. TID til unger, mand og hus - julepynt, kreagejl, bagning og dekorationer. Det har været FANTASTISK at være begravet - men nu må jeg op til overfladen igen!!!

Vi sprang ud i, for første gang at holde jul i vores eget hjem. En tradition blev brudt - og en ny blev taget hul på. Vi har altid holdt jul hos min mor - og da vi er 4 søskende, deler vi os 2 og 2. Så min mor og søster kom hertil selveste Juleaften. Det var lidt hårdt at ændre på noget, der har bestået siden jeg selv var lillebitte - og med præstationsangsten pustende i nakken, bad jeg min mor om hjælp! Vi sørgede selv for juletræ, hus - og godt humør - så kom hun med maden! Ihvertfald den vigtige del af slagsen... Det var en STOR og meget rørende oplevelse, synes jeg.

Nytåret blev fejret med gode venner - og trætte unger. Ældste manden på 6 år holdt ud til kl. 21.30, hvor han krøb til køjs. Bedstevennen på 7 år og vores mellemste mand på 4 - holdt ud til kl. 01 !!! Jeg fatter det ikke.. og havde endda hentet dyner og sat film på, så man kunne få sig en velfortjent lur på sofaen. Men nej - nytåret skulle fejres med manér!! Vi havde en hyggelig aften, men var smadrede dagen efter - sådan er det vist bare. I mit stille sind NØD jeg, at jeg er på barsel - og bare kunne trisse omkring med Alfred i vores eget tempo. Men mit sind havde også lidt ondt af de, som måtte afsted. Vi var ihvertfald tidligt i seng den aften!

Krea fronten har været i bero i noget tid... Ungerne og jeg kreerede en pakkekalender til min mor, og den endte faktisk med at blive meget hyggelig!

Nu må jeg dog i gang igen, da jeg er blevet den lykkelige ejer af en OVERLOCKER!!!!

Min svigermor forærede mig en Bernina 1100 DA, som er købt brugt i Esbjerg. Hold da op.. hvad siger man så? - og hvor begynder man? Jeg har i dag (der har simpelthen ikke været tid før nu...) - haft hovedet begravet i indstruktions bogen - og det gav pote. Nu forsøger jeg mig frem, og må bare producere noget lækkert - fordi jeg i lørdags blev faster til den skønneste lille pige. Sengetøj må der til!!!!

Jeg viser frem - når jeg igen kan uploade billeder - har nogen en ide om, hvorfor det pt ikke er muligt??

/Kathrine.

1 kommentar:

  1. Kære Kathrine.
    Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og familien - sådan lidt forsinket ;).

    Det lyder som en skøn, kaotisk tid!

    Vores unger kom begge i seng kl kvart i to nytårsaften. Og var MEGET fornærmede over at festen sluttede så tidligt. Sidste år var det nemlig først slut halv tre ;-D !!!

    SvarSlet