lørdag den 6. oktober 2012

Drengeuniverset...


Da vi købte hus, havde drengene aldrig haft et værelse. Vi sov allesammen i samme rum, hvilket bestemt havde sine fordele. Når de vågnede om natten var det ikke besværligt at række en hånd over i deres seng, og de befandt sig aldrig vores! Når vennerne kom med hjem, blev der dog stillet rigeligt med spørgsmål til, hvor deres værelse var... Engang overværede jeg Emils bedste ven spørge om netop det, og ventede spændt på næste træk... Ungerne drønede ind i soveværelset, hvor Emil udbrød 'Jeg har slet ikke noget værelse, men jeg har min HELT EGEN HYLDE!!!! Er det ikke bare sejt???' - heldigvis svarede vennen 'JO!' PYHA. Moderen kunne tørre panden og ånde lettet op og forundres over, hvor fantastiske børn indimellem kan være.

Men da huset var købt, skulle værelserne sættes i stand. På 1. salen findes et repos samt 2 værelser. Det ene værelse blev soveværelse til mor og far, mens drengene fik soveværelse sammen, i det andet. I mit hoved et ganske fornuftigt træk, netop fordi vi altid har sovet sammen og fordi jeg tror på, at det kan være en ret ensom og ret så stor udfordring, lige pludselig at skulle ligge alene om natten! Så.. trods protester fra største barnet, fik vi gjort klar til at 2 raske drenge kunne flytte ind.

Jeg fandt bogkasser i massevis på min mors loft - de blev tryllet om... Jeg indkøbte sættekasser og fik også dem sat i stand, så de passede til drengenes stil og behov - her kunne bo masser af legomænd, gormitier, sten.... Jeg havde købt et gammelt sort skab på det lokale bagagerumsmarked til 200 kr. Det manglede finish - og blev malet indeni, samt påsat lækkert tapet fra 'Ferm Living'.
Vi købte senge i Ikea og fik det hele sat op. Desuden fik en gammel, hvid kommode nyt liv i en sprøjtekabine samt nye greb. Så fint!

For lige at slå fast, at her sover DRENGE - valgte de 2 banditter at pryde deres kommode med :

TISSEMANDSLAMPEN.


Da drengene endelig kunne flytte ind på deres soveværelse, hviskede Emil mig i øret 'Mor - jeg kunne nu godt tænke mig, at vi allesammen sov sammen - ligesom i det gamle hus'... Så var det lige pludesligt ikke så slemt at få lillebror til sovekammerat alligevel ;)

/Kathrine.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint hos dem!
  Dejligt at de kan nyde at sove sammen.
  Kh maj

  SvarSlet
 2. TAK for det! Tja... indimellem nyder de det ihvertfald... Dog er det lidt problematisk, at mindstemanden ynder at synge, lege, snakke et stykke tid efter putning, mens storebror bare vil SOVE... Det er IKKE nogen god kombi, kan jeg hilse og sige ;)

  /Kathrine.

  SvarSlet