onsdag den 5. september 2012

UPS........

Så skete det... IGEN. Jeg blev fristet - især her.... og det sker altså indimellem!! Shoppen er helt fantastisk inspirerende for mig og RIVER i mig, hver gang jeg besøger den. Retrostof er en jagtet vare (bl.a. af mig selv!) - men sælges ofte til priser, der i mine øjne er rablende vanvittige!
Personligt holder jeg af stof i en mængde, der er til at forholde sig til - dvs. ikke bare en smal stribe af noget, jeg bare ville ønske jeg havde mere af. Så hellere gå hele vejen og købe, eksmpelvis, et helt dynebetræk. Her får man da noget for pengene!!! 2 dejlige sider af smukt design og en duft, der er helt speciel. Jeg ELSKER det.

Dette er blot et udpluk af, hvad der i dag beskæftige både postbudet OG pakkeposten - på samme tidspunkt..... Det sagde 'lissom' det hele... de 2 mennesker, der nærmest slogedes om pladsen i min smalle entré.

Er det ikke fantastisk?? VELKOMMEN i mit gule skab, siger jeg bare !!!!Jeg har flere ideer i ærmet med de skønne nyinvesteringer, men lige nu er det en fryd for både øje og lugtesans - i mit elskede gule skab, på repos'et, som jeg passerer inden jeg går ind i seng. MUMS:

/Kathrine.

2 kommentarer:

 1. Uha. Fantastisk fine sager!

  Og tak for din mail :). Har først lige set den nu, men svarer dig lige i morgen.

  Godnat fra din første faste læser ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Maj! Tak for det.... Det ser nu meget godt ud med en læser! Jeg har drømt om bloggen hele natten, puha det er hårdt at komme i gang!

   / Kathrine.

   Slet