mandag den 10. september 2012

Dullerier

Så blev tøse sættet endelig færdigt!!! Alfred og jeg slentrede en tur på posthuset i dag, da der lå en dejlig pakke til mig fra Panduro - tekstilfarver !!! Jeg har set nogle kreative sjæle herinde i blogverdenen, som har forsøgt sig med de såkaldte "stencils" - og det vil jeg også prøve!!! Tænkte nemlig, at drengenes skjorter til den kommende barnedåb netop kan piftes op med et sejt guitarmønster - så bliver det bare mere sejt at ha' 'pænt' tøj på! Som sædvanlig skulle jeg jo ha' MANGE farver for at kunne komme i gang og er nu den lykkelige ejer at 7 forskellige tekstilfarver samt 2 mønstre.

Niecens nysyede nederdel stod for skud - og fik 2 søde sommerfugle trykt på. Dog er bundfarven blommefarvet fløjl, hvilket jo selvfølgelig gør (ja, det indser jeg jo først bagefter!!!), at farven ikke bliver PINK - men istedet en noget dæmpet lyserød farve. Øv...

Fejl lærer man vel af?!?! Er ved at overveje at trykke printet på et lyst stykke retrostof og derefter sy det på som 'lap' istedet. MEN.. mon ikke det går. Der er jo som sædvanlig ingen andre end mig selv, der ved hvad meningen oprindeligt var !
Det var dagens projekt.

/Kathrine.

2 kommentarer:

  1. super sødt sæt.og sommerfuglene er da rigtig fine :o)

    Det er lige skrevet på min liste over ting jeg må prøve

    SvarSlet
  2. TAK for det ;) Men ja, når man nu havde håbet på SKRIGENDE pink, der matcher det på toppen, så er det bare ikke helt perfekt!?!?

    /Kathrine.

    SvarSlet