søndag den 31. marts 2013

Kom bare an, pixibøger!!!!

I dag stod dåben af en yndlig lille prinsesse her i familien. SMUK var hun!

Syge børn herhjemme har taget lidt af overskudet og jeg fik derfor heller aldrig syet den pixibogs holder - som jeg havde luret ud hos Maj. Men da børnene stod op omkring kl. 05 i morges ( Jeg HADER sommertid!!!!!!) - havde jeg pludselig tid til det.. eller jeg TOG mig ihvertfald tiden til det.

Havde faktisk tænkt på det hele natten... på hvordan man få flapperne til at vende rigtigt, når hele molevitten vendes ?!?!?!  Mit udgangspunkt var et hovedpudebetræk, hvor enden syes henover inden man vender - så man ligesom får en 'konvolut' lukning. Helt vildt smart. MEN.... havde glemt at kalkulere med, at i det tilfælde findes åbningen på indersiden... Der måtte hele 3 forsøg til, inden jeg kunne vende - og resultatet var som det skulle være. PYHA. Men fin blev den.GOD søndag til jer alle!

/kathrine.

4 kommentarer:

 1. Den er bare blevet SÅ fin!
  Tak for link :-).

  SvarSlet
 2. ihh den er vel nok fin.. Mon man skulle bikse et par stykker af sådan nogen til sine unger..

  SvarSlet
 3. Hvor er du mon blevet af Kathrine :)?
  Håber du nyder tiden derude i det virkelige liv med fuld gas på!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj!!

   Altså... jeg er lige her!!! Men opslugt af dagligdagen - en 1 års fødselsdag og retur til arbejde - lige om lidt. SHIT.. så gik det år -alt for hurtigt. Må lige spørge - det der Bloglovin.... nu har jeg importeret de sider jeg følger - men får jeg linket frem her på min side - så andre også kan få mig med ??

   /Kathrine.

   Slet