lørdag den 9. marts 2013

Den UMULIGE baggy MULEpose - og lidt lækkerier...

Svigermor fylder 60 år d. 20. marts - og jeg har længe udtænkt den helt PERFEKTE gave til hende. Mine svigerforældre er helt klart 'mulepose' mennesker - de er meget på tur med termokande og krus - til den gode kaffetår på bilturen. Desuden er hun formand i en fagforening og rejser derfor land og rige rundt til diverse møder og forhandlinger. Mine 3 børn er hendes eneste svigerbørn, og de forgudes. I høj grad.

Så jeg tænker: hvad er bedre end en homemade moderne mulepose (model 'baggy mulepose fra Stof 2000), i det her stof:- med et billede af de 3 guldklumper?

Jeg undersøgte sagen.. hvordan pokker overfører man billede til tekstil? Svar: Man køber overførselsark - som printes og derefter stryges på stoffet. Men FOR POKKER:. hvor har det voldt mig problemer. Jeg købte 2 slags overførselspapir - et slags 'gennemsigtigt print' - og et med hvid baggrund. Forsøgte mig først med det gennemsigtige. Det blev bare ikke godt nok.. på det stribede stof blev printet simpelthen ikke tydeligt nok. Så på den igen... med hvid baggrund. Vendte forkert og strøg på den forkerte side - så printet nu sidder fint og flot - PÅ VORES KØKKENBORD !!!! Ups.. godt manden ikke er hjemme - og endnu aner jeg ikke heeelt hvordan det gik til... :)

Forsøger igen... printer på den forkerte side - printet overføres til mellemlægs papiret...

Forsøger igen... Vender papiret forkert endnu en gang i printeren, hiver bagsiden af og dermed også printet.

Forsøger igen.... brænder mellemlægspapiret (bagepapir) FAST på printet - så det nu sidder på stoffet - med papir ovenpå. Imens begynder jeg at løbe tør for stof... har til sidst kun eet stykke tilbage... og ellers mangler tasken lige pludselig en side. Det magter jeg ikke. Er tæt på at begynde at tude - det er VIRKELIG ikke noget godt projekt, det her...
Forsøger sidste gang med alm. papir som mellemlægspapir - og det brændes også fast i printet. Nu er kampen tabt - jeg har simpelthen ikke flere stykker stof at forsøge mig på. Hvad gør man så????

- lægger stoffet i blød i håndvasken og nulrer det papir af, som har sat sig fast ovenpå.. AV min pegefinger. Den er blå - og med vabel - men printet er næsten pænt!!! Så langt så godt!!!!

- nu er der kun tilbage at sy det hele sammen. Men helt ærligt... hvor svært kan det lige være? Det er længe siden jeg sådan har kæmpet med noget, der næsten slår mig ud.. Irriterende!!! Kender I det???

Sikke en historie. Snart kan jeg vise jer det færdige resultat.

I mellemtiden har jeg samlet mig en ny lille bunke af dejlige stoffer, som er blevet vasket og tørret udenfor i det skønne vejr vi havde i mandags. MUMS:Ha' en fantastisk dejlig weekend derude!

/Kathrine.

3 kommentarer:

 1. Åh nej åh nej! Hihihi :-)...
  Glæder mig til at se det færdige resultat. Håber virkelig at det har været beværet og vablerne værd ;0).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var hæsligt, siger jeg dig!!! Utroligt at så meget kan gå galt.. det havde jeg aldrig drømt om! Men... nu blev den endelig færdig. godt, at den skal bo hos svigermor, så den ikke kan stirre ondt på mig ;)

   /Kathrine.

   Slet