lørdag den 27. oktober 2012

Jubiiiiiiiiii

Så kom posten.... med mit skønne stof, leveret fra Tyskland, gennem siden 'Dawanda.de'. Fantastisk! Det er lidt tyndt i kvaliteten og virker nyt. Men jeg er glad!!Samtidig fik jeg en sød besked fra Mette, der havde et stykke af mit yndlingsstof i lilla - som hun gerne ville bytte!!! Hvor heldig kan man lige være??? Jeg takkede pænt ja, og er nu på jagt i mit skab efter stof, der kan måle sig med den SØDE pakke jeg modtog i dag:


Jeg er helt høj over, at man via blogverdenen kan få kontakt med så sødt et menneske, der bare uden videre sender stof afsted i min retning! Wauv... og mange, mange tak Mette!

I går tog vi i Ikea, for at se på elementer til vores kommende bryggers/vaskekælder - et projekt, der har været længe undervejs, men som nu begynder at tage form. Jeg kan lige så stille forestille mig hvordan det bliver - og det bliver GODT!
Men ruten fra Silkeborg til Ikea udløste også muligheden for liiiiige at svinge forbi Stof og Stil... svinge forbi - host host... jeg endte med at bruge 1 time derinde, helt uden at vide det. Men fik bl.a. udvidet min samling af dejlige bånd:


De er så fine!! Ikke mindst til julens projekter. Nu, da vi lige puldeslig har et stort hus på 177 m2 at pynte til jul - mod de tidligere 85 m2, så forudser jeg jo allerede problemet: Vi har ikke pynt nok til hele huset!! Og derfor må der produceres. Altså når jeg lige har syet sengetøj og bukser til min kommende niece, babysengetøj til min kusines dreng, Sleebee pose til Alfred, bukser til Alfred.... ALT det jeg har i knolden hele tiden. Men det bliver godt!!

Fik bl.a. også handlet ind til Alfreds Sleebee pose:


Nu vil jeg nyde aftenenes show i fjernsynet - ha' en dejlig lørdag!!

/Kathrine.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Thank you very much, Ada! As you can tell, I'm also a big fan of colours :)

   /kathrine.

   Slet
 2. Velbekomme. Jeg er bare glad for at du kan bruge stoffet :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg KAN virkelig bruge stoffet. Har bestemt ikke glemt at sende noget den anden vej, der er bare lige så meget baby i mit liv, at jeg indimellem glemmer ALT andet.... Det er skræmmende. Her til aften kørte vi til aftensmad hos gode venner - og kunne ikke finde pusletasken, da lillemand skulle ha' en ny ble. Den havde jeg taget ud af bilen - for at omrokere på autostolene - og havde aldrig puttet tasken ind i bilen igen. Så da vi kom hjem - stod tasken fin - omend lidt kold - i indkørslen. HELT ærligt!!!!!

   /Kathrine.

   Slet