onsdag den 27. februar 2013

Onsdags lykke!

Midt i en led omgang influenza, som jeg virkelig ikke er særlig god til at tackle, kom posten med 2 skønheder, der kunne løfte humøret lidt i dag.

Denne, fundet hos Just Retro . Jeg har handlet her før - finder indimellem de lækreste sengesæt, som bliver renset, rullet og pakket ind, så det er en ren FRYD at modtage det. Hvor lækkert.. og tjek lige denne skønne koral farvede sag:


Lidt handel på Trendsales bringer også altid noget godt med sig... Jeg arbejder på at fylde min 'grønne hylde' op - der mangler nye prints på den!!!


I dag skal jeg arbejde videre på min hjemmesyede Sleebee pose - det går fremad!

/kathrine.

lørdag den 23. februar 2013

Lørdags syslerier...

Hej med jer.

Min hjerne arbejder på højtryk med den Sleebee pose.... Til at starte med, var alt kaos inde i mit hoved. Det stof (som jeg elsker over alt på jorden) - som skulle bruges til indersiden af posen, var noget mindre end jeg havde kalkuleret med.. Hvad gør man så?? Indersiden af posen er jo - efter originalen ihvertfald - eet sammenhængende stykke stof. MEN - jeg elsker detaljer og et færdigt udtryk, der bindes sammen af flere print og farver - det gør det bare mere levende, synes jeg. Så.. jeg måtte i gang ved tegnebrættet - for der er da ingen tvivl om, at jeg vil kaste mig ud i en pose med fine applikationer ligesom hende her...hos Karlssons Kludeskab . Det er jo intet mindre end fantastisk, det hun laver!!! Respekt. Så - det vil jeg også prøve!!!!!

Indtil videre sysles der med disse farver..


Det bliver dejligt, varmt og retro - som i de gode gamle 70'ere, hvor stoffet hang over mit eget puslebord - til stor inspiration for mig !!!!

Lidt gode handler på Trendsales, førte det her med sig... jeg er forelsket:




Hvad får I lørdagen til at gå med????

/Kathrine.

onsdag den 20. februar 2013

Retroslangen spiser små mænd....

Jeg har syet en retro slange til den ene af mine 2 små niecer - der skal selvfølgelig afvejes helt korrekt på den konto, så den anden får også een ;) Desuden har min mellemste søn bestilt een i drengefarver - for han synes den er så sjov at lege med.

I mellemtiden tester Alfred den... den kunne snoes omkring ham 2½ gang...


den mangler dog lige et par knap øjne - men fin ser den ud, og jeg er ganske godt tilfreds!!

Jeg har støvet en del lækkert stof op på det sidste, dels på trendsales, hvor jeg er stødt på 2 HELE betræk til bare 100 kr. !!!!! - så tænker man sig ikke ret længe om, vel?? VELKOMMEN i mit skab, siger jeg bare.
Via babyxplore fandt jeg det her, til bare 75 kr. Og da der for tiden er lidt tomt ( synes JEG !!!) på den 'grønne' hylde - fylder det pladsen ganske fint ud:


Da største barnet har 'spille dag' i SFO - på Wii, PS3 osv.... har Oskar mellemstemand og jeg en fast aftale om, at jeg henter ham kl. 13 i børnehaven - og så har han spilledag herhjemme. Det er FRYD at ha' sagerne for sig SELV - uden en storebror, der sidder ved siden af og retter ham konstant - så den tradition er vist kommet for at blive ;) Der skulle selvfølgelig lidt godt til ganen, så jeg fik prøvet 2 nye opskrifter af.

'Muffins med kokosmel og hvid chokolade' - samt pølsehorn i en ny variant. Jeg fandt dem i bogen 'Krudtugler og Kanelsnegle', som jeg alene ELSKER pga den smukke front ;) det passer lige ind i mit farverige univers!!



Til SIDST, men ikke mindst... så går mine hjerneceller disse dage med at udtænke mit helt eget udførte betræk til Alfred 'Sleebee' sovepose - og mine forventninger er bare SKY høje.. Det er ikke altid nogen fordel vil jeg så sige.... !!!! Jeg går død i det flere gange om dagen, fordi der hele tiden er nye forhindringer, der kræver indkøb af ting.. og det går ikke særligt godt sammen med min dagpenge periode!!!

Een af dagene får I lov at se lidt billeder af projektet!

Ha' en dejlig aften!

/Kathrine.

fredag den 15. februar 2013

Hjertebanken......

- kender I det??? At stå og kigge ind i sit skab, der er fyldt til randen af stof skatte, som man bare ikke kan leve foruden ????? ;) Jeg ELSKER duften og synet af det hele... og elsker at stå for putning af mindstemanden til formiddagslur, fordi hans seng står i rummet lige ved siden af


DET GULE SKAB



Men da jeg i noget tid har gået og overbevist mig selv om, at snart må der nyt til samlingen...!!! - så må noget af det altså også ud... Derfor har jeg sat mere til salg lige her ! Heriblandt hele sæt sengetøj for 110 kr. inkl. porto. Jeg skal bare AF med det...

Beslutningen er ihvertfald taget, og det kan faktisk også skabe sorg i en stof afhængigs hjerte !!!.. For bedst som man står der og tager billeder, så det ser LÆKKERT ud - bliver man igen lidt forelsket i sit stof... og tvivler på, at man kan udvære det.... 

MEN. Jeg fandt noget lækkert, som kunne trøste mig lidt - og bestilte disse 2 SKATTE af  søde Rikke . Jeg er FULDSTÆNDIG VERLIEBT i mine køb og kunne næsten ikke få mig selv til at lægge det på plads i skabet. Så i 2 dage har det ligget på mit skrivebord, hvor det kunne beundres hver gang jeg gik forbi.



DEJLIGT med lidt nyt i det gule.

Ha' en dejlig aften!

/Kathrine.

onsdag den 13. februar 2013

KREATIVE sønner - det passer!!!!!

Nu er mine drenge jo ikke kendt for at gide det kreative.... på trods af mine ihærdige forsøg, så går det faktisk ikke særlig godt!!

Hele familien har vinterferie herhjemme - og da vi bare ikke skal NOGET som helst - udover det vi selv finder på - fandt jeg (udvalgt og dermed pæne farver) karton frem. Vi mangler hjemmelavet pynt til drengenes værelser, og jeg så smukke dinosaur tegninger for mig - suk. Derfor fandt jeg dino bøger og figurer frem - og TVANG de to herrer på 4 og 6 år, til at gå i gang. Den ene 'gad altså ikke tegne' - og den anden brød grædende sammen, fordi 'det kan jeg ikke finde ud af, mor' .... Hmmm.... Men jeg ELSKER børne tegninger - og har faktisk ventet mange år på, at de nu kan tegne noget helt selv. En børne tegning rummer bare det hele - det uperftekte, det uspolerede - og den frie fantasi - fantastisk former og naive tilgang til livet - jeg ELSKER det !!!! Farmand greb også et stykke karton, og så kom der gang i folket. Jeg assisterede mellemste bror, der pludselig fik mod på det. Han tegnede de mest fantastiske dinoer - der blev tegnet op med sort tusch (af mig...) - og sat i Ikea rammer.

Det er simpelthen ren magi:


- mor er tilfreds!

GOD dag derude.

/Kathrine.

lørdag den 9. februar 2013

- mere babytøj... så stop mig dog!!!!

Jeg kunne ikke la' være...

Jeg har syet til den ene lille niece - så skal den anden da også ha' !!!

3 par bukser blev det til.

Oprindeligt fra mønstret 'Robin' fra Stof 2000. Men omtegnet til en model med lidt bredere bukseben:





En kollega har bestilt en 'Alma' kjole til sin datter, i str. 134. Stof 2000 havde 30% på nogle dejlige strækstoffer - hvilket jeg ikke har meget af i mit gule skab. Så lidt nyt blev der købt:


DEJLIGE stjerner !

Ha' en dejlig lørdag derude!!

/kathrine.

torsdag den 7. februar 2013

Tvivlsom hjælp på 'kontoret'....

- af ham her !!!!!




Hmmmm... det var ikke nødvendigvis en god ting!! Han havde gang i ALT.. nåle, papir, stof, knapper .. han havde en fest og jeg forsøgte at holde hovedet koldt, fordi jeg har en masse projekter i gang - som bare skal vinges af !! Og så kan en baby jo ikke være i vejen, vel ?? :)

Jeg fandt noget tøj, som jeg for længst har købt til mine nye niecer, og der skulle selvfølgelig matchende bukser til. Jeg er fuldstændig vild med måden Ziesta's børnetøj er designet på - og har længe tænkt over, at en del af det lækre består af, at alle bukser er kantet med rib - foroven og forneden. Det prøvede jeg af - og jeg må sige, at det til babybukser bare er helt fantastisk - og nemt!! Så....
Det blev til:





Naturligvis falder der også lidt af til største niecen på 5 år! Jeg har haft min første date med jersey - der skulle kantes med rib.. jeg har spurgt mig omkring inde på babyxplore.dk - efter vejledning - og desuden hvad forskellen på rib og ribroleau er.... ?!?! - jeg tror stadig ikke rigtigt, at jeg har fattet pointen. MEN.. jeg forsøgte mig - og jeg er helt oppe at køre over, at det faktisk slet ikke var svært!! Fik vist bukket forkert omkring, da jeg startede på vrangen, men nu ved jeg hvad jeg skal gøre næste gang.

Ta daaaaa:





Jeg er tilfreds !!!

Ha' en dejlig dag derude;)

/Kathrine.

mandag den 4. februar 2013

Faster IGEN !!

Jamen altså. Hvor er jeg heldig!!! Søndag d. 27. januar fødte min svigerinde en fantastisk lille pige - hvilket gav mig endnu en faster titel på kontoen.

Det forpligter... og jeg måtte i gang igen...

Sengetøj i første omgang, og så har jeg gang i en retro slange - der dog drillede mig lidt. 2 poser bamsevat var ikke nok - måske fordi der var så meget fint stof i skabet, der liiige passede ind i farve skalaen - og så kom der pludselig 15 stykker stof på slangen, istedet for de 'anbefalede' 12 - ups!! men sådan går det, når man er godt i gang!!!


I bunken af 'gamle' bestillinger - der bare ikke syr sig selv !!!!!! - lå et par sedler på kjoler til mine kollegers døtre.

Så - en mørk aften, med manden ude af huset, blev de til:

Model 'Emma' - str. 104 i bedste retrostil.



Model 'Emma' - str. 152, men med 'storepige' ærmer i rib- som jeg freestylede mig frem til, fordi jeg havde set dem i 'Alma' kjolen fra Stof 2000.
Det er første gang jeg prøver det!!! - og er faktisk vældig tilfreds med resultatet :)



Retro slangen vises snart frem - og i dag ligger en bunke stof klar til syning - bl.a. skal jeg forsøge mig frem med disse ... Danamadeit.com - de er SÅ fede - og har været i mine tanker siden sidste forår. Nåede bare aldrig så langt.... Kender I det?

Ha' en dejlig aften!

/Kathrine.